İl Genel Meclis üyeleri Somaya kazandırmaya devam ediyor 215

4 katlı binanın bir katı Sağlık ocağı olacak. İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Berber en kısa zamanda protokolü imzalanacak dedi.
İl Daimi Encümeni, Plan ve Bütçe komisyonu Başkan Yardımcısı Nurettin Berber gazetemize yaptığı açıklamada iş adamı Yaşar Uyar ile birlikte İstasyon Mahallesine Sağlık ocağı yapılacağını belirtti. Nurettin Berber bir katının sağlık ocağı olacak binanın diğer katlarında Ağız ve Diş sağlığı protez merkezi ya da Diyaliz merkezi olması konusunda Sağlık İl müdürlüğü ile görüştüklerini belirtti. İl daimi encümeni Nurettin Berber yaptığı açıklamada; “ Soma’mıza İstasyon meydanına  üç veya dört katlı 140m²  kullanım alanı olan bir katında sağlık ocağı diğer katlarında ise kesinleşmemesine rağmen il sağlık müdürümüzle görüşmelerimiz devam ediyor. Ağız ve diş sağlığı veya diyaliz merkezi olarak kullanılabilir mi bunu araştırıyoruz. Bu projeler üzerinde çalışılmaktadır. Kesin olanı Soma’mızın Değerli İşadamlarından Yaşar Uyar  tarafından 3 veya 4 katlı binanın yapılıp bir yıl içerisinde teslim edeceğine dair beyanatı olmuştur En kısa zamanda Valilik Makamı il Özel idaresi ile protokol yapılacaktır. Değerli İşadamımız Sayın  Yaşar UYAR Beye şimdiden Soma halkımız adına teşekkür ederim” dedi.
    Ayrıca İl Daimi encümen üyesi Nurettin Berber Emniyet Müdürlüğüne kazandırılan arsa içinde SEAŞ Genel Müdürü Halil Çıtak’a teşekkür etti. Berber; “İl Genel Meclisimiz Emniyet Müdürlüğüne 1500m2 arsa alımı için 102 milyar ödeyerek arsa ve binalar Emniyetimizin hizmetine sunulmuştur. Katkılarından dolayı SEAŞ Genel Müdürü Halil ÇITAK Bey ede  teşekkür ederiz” dedi.
   Nurettin Berber Huzurevi ve Turgutalp İlköğretim okulu için de İl Genel Meclisiniden ödenek aktarıldığını söyledi. Berber; “İl Genel Meclisimizin 500 milyar ile Huzurevine ödenek aktarımı ile katkıları olmuştur. İl Genel Meclisimizin 1.375.000YTL ile Turgutalp İlköğretim Okuluna ödenek aktarımı ile katkıları olmuştur.  Bu hizmetlerde emeği geçen Sayın Valimiz Refik Arslan Öztür’e İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’a, İl Genel Meclis Üyelerine, Sayın Kaymakamımız Mehmet Öklü’ye, Ak Parti Ailesinin tüm yöneticilerine teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.